editing disabled

23é NOM:

Ressenya d'un bloc
El bloc està creat per una professora de llengua i literatura castellana anomenda Elisa Armas de l'IES María Moliner de Sevilla.
La seua finalitat és aportar material o recursos per poder treballar amb els alumnes, per tant la finalitat és educativa i divulgativa al mateix temps.
El contingut està format majoritàriament, per textos de tot tipus (poemes, notícies, fragments de textos...relacionats amb la llengua i la literatura), moltes vegades acompanyasts per alguna fotografia o vídeo.
A la part dreta apareixen una sèrie d'enllaços interessants organitzats per apartats ('Temes',. 'Recursos', enllaços amb altres blocs relacionats, 'Portal de l'institut'-amb notícies relacionades amb l'institut-, 'Jocs i acudits', 'Zona de descàrrega'- d'on es poden aconseguir material i recursos amb contingut dels mateixos temes tractats-, 'Bitàcoles de llengua'-blocs d'altres professors o pàgines web interessants-, etc)
El bloc no s'actualitza diàriament, solen haver diverses entrades per cada mes. La primera entrada és del 12 de setembre de 2006.
Per una altra banda, una de les fonts de referència més recurrent és 'Youtube' (textos, poemes, temes, etc. s'acompanyen en moltes entrades d'un vídeo relacionat); ara bé, tot i que es subministren una gran varietat d'enllaços, l'autora desenvolupa els seus propis continguts en totes les entrades.
Ja que la finalitat és proporcionar material i activitats als alumnes, podríem dir que el bloc sí que incita al debat, ja que apareixen comentaris sobre les propostes de la professora per part d'alguns alumnes.
Personalment, pense que el bloc és molt ric en activitats i propostes de treball molt creatives i interessants.