editing disabled

4t NOM:
evelynbbosch@gmail.com
1ª) He deixat a la meua pàgina el correu.
2ª)
a. Podria ser útil per a motivar las meus alumnes, per exemple, en lectura recreativa, podriem fer un bloc d'opinions sobre lectures.
b. La competència lectora i l'escrita. A més de desenvolupar la creativitat i les capacitats de relació amb l'àmbit digital.
c. El buscaré.
d.
3ª) http://curs-superior.wikispaces.com/
1. Identitat de l'autor
L'autor és Antoni de la Torre. És una persona. El blog és un projecte professional. La presentació del blog és formal. Es fa servir d'un servei d'allotjament.
2. Disseny de la interfície
Què suggereix el disseny visual del bloc sobre el seu propòsit? És el valor visual dels temes un criteri de publicació? Resulta fàcil la navegació del weblog?
3. Contingut editorial
Es tracta d'un bloc temàtic? En quin gènere podria incloure? És el contingut de caràcter informatiu, educatiu o d'entreteniment? Quina qualitat té l'escriptura?
4. Antiguitat i freqüència d'actualització
Des de quan es publica el bloc? Amb quina freqüència s'actualitza? Què revela la navegació del bloc pels seus arxius des del començament? Ha canviat el blog amb el temps?
5. Política d'enllaços
Es inclouen habitualment enllaços en els posts? Es repeteixen amb freqüència els enllaços als mateixos llocs? Quins són els llocs més freqüentment citats com a font? Quin sembla ser el propòsit del bloc: ¿subministrar enllaços a altres llocs de la web o és més aviat un diari que desenvolupa els seus propis continguts?
6. Llista de blocs (una col · lecció d'enllaços d'altres blogs)
A quin tipus de llocs s'enllaça el bloc? ¿Indica el blog amb quin tipus de comunitat intenta identificar l'autor?
7. Enllaços d'entrada (Inbound links)
Utilitzant el Cercador de Blogs de Google i Technorati http://www.technorati.com/, examina quins llocs enllacen al blog. Què comunitat de lectors pot perfilar a partir dels enllaços d'entrada?
8. Comentaris i debats
Es tracta d'un bloc orientat al debat? En aquest cas, què activitat detectes en els comentaris? És siempre la mateixa gent la que comenta amb freqüència? ¿Com un tipus de comentaris que realitzen els lectors?
9. Anàlisi de l'audiència
En funció dels punts anteriors, com descriuria l'audiència que segueix aquest bloc?