editing disabled

Autor / s (cognom, nom, correu electrònic):
Data: mayo 2006
Títol del weblog escollit: Re(paso) de lengua
URL:
http://repasodelengua.blogspot.com/

1. Identitat de l'autor
Este blog lo escribe Antonio Solano, un profesor de secundaria de Catellón. Se trata de un proyecto
Qui escriu el blog? ¿L'autor és una persona o un grup? El blog és un projecte personal o professional? La presentació del blog és formal o informal? Es fa servir un domini propi o un servei d'allotjament?
2. Disseny de la interfície
Visualmente está muy ordenado y la navegación por él es muy fácil.
3. Contingut editorial
Es tracta d'un bloc temàtic? En quin gènere podria incloure? És el contingut de caràcter informatiu, educatiu o d'entreteniment? Quina qualitat té l'escriptura?
4. Antiguitat i freqüència d'actualització
Des de quan es publica el bloc? Amb quina freqüència s'actualitza? Què revela la navegació del bloc pels seus arxius des del començament? Ha canviat el blog amb el temps?
5. Política d'enllaços
Es inclouen habitualment enllaços en els posts? Es repeteixen amb freqüència els enllaços als mateixos llocs? Quins són els llocs més freqüentment citats com a font? Quin sembla ser el propòsit del bloc: ¿subministrar enllaços a altres llocs de la web o és més aviat un diari que desenvolupa els seus propis continguts?
6. Llista de blocs (una col · lecció d'enllaços d'altres blogs)
A quin tipus de llocs s'enllaça el bloc? ¿Indica el blog amb quin tipus de comunitat intenta identificar l'autor?
7. Enllaços d'entrada (Inbound links)
Utilitzant el Cercador de Blogs de Google i Technorati http://www.technorati.com/, examina quins llocs enllacen al blog. Què comunitat de lectors pot perfilar a partir dels enllaços d'entrada?
8. Comentaris i debats
Es tracta d'un bloc orientat al debat? En aquest cas, què activitat detectes en els comentaris? És siempre la mateixa gent la que comenta amb freqüència? ¿Com un tipus de comentaris que realitzen els lectors?
9. Anàlisi de l'audiència
En funció dels punts anteriors, com descriuria l'audiència que segueix aquest bloc?